دسته بندي ها

جستجو

لينک هاي روزانه

جعبه پیام




امکانات


آرشيو

خبرنامه

آمار

آنلاین : 1
بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 6
بازدید هفته گذشته : 7
بازدید ماه گذشته : 19
بازدید سال گذشته : 690
کل بازدید : 690

لينک دوستان

 اخذ اقامت سوئد از طریق ازدواج
اقامت سوئد مهاجرت به سوئد  در شمال اروپا در شبه جزیره اسکاندیناوی قرار دارد. از غرب با کشور نروژ، از شمال شرق با کشور فنلاند، از شرق با خلیج بوتنیا، از جنوب شرقی با دریای بالتیک و از جنوب غربی با کشور دانمارک همسایه‌ است. نام این کشور در فارسی از نام آن در زبان فرانسوی (Suède) گرفته شده‌است. پایتخت این کشور شهر استکهلم می باشد. سوئد با مساحت ۴۴۹٬۹۶۴ کیلومترمربع،سومین کشوربزرگ اروپا، از نظر مساحت است.اقامت سوئداین نوع اجازه اقامت فقط مربوط به ازدواج نیست و شامل والدین، فرزندان، همسر، سامبو، و یا همسر آینده می شود.
قوانین مربوط به شخص مقیم سوئد

شخص مقیم سوئد موظف به پر کردن پرسشنامه ای مربوط به شخص متقاضی خواهد بود. در صورتی که شخص درخواست کننده از یکی از سفارتخانه های سوئد درخواست خود را ارسال کند نیاز به نامه ای از اداره مالیات (پرشون بویس) خواهد بود.
قانون لزوم حداقل درآمد

این قانون به تازگی به تصویب درآمده و بر اساس آن شخص مقیم سوئد در برخی شرایط ملزم به داشتن حداقل درآمد و مسکن برای همسر خود است.
این قانون شامل گروههای زیر نمی شود:    تبعه های سوئد و کشورهای اتحادیه اروپا.    کسانی که دارای اقامت دائم سوئد هستند و بیش از چهار سال در سوئد مستقر بوده اند.    به عنوان پناهنده وارد سوئد شده اند.
    در صورتی که شما برای فرزند خود درخواست می کنید.در صورتی که شما شامل این قانون می شوید:

در صورتی که شرایط شما شامل این قانون می شود باید موارد زیر را نشان دهید:    داشتن حقوق(منبع درآمد) ثابت
    داشتن مسکن با بزرگی مناسبمسکن مناسب برای دو نفر شامل یک خانه با حداقل 2 اتاق و آشپزخانه است. برای یک یا دو فرزند احتیاج به یک اتاق خواب مخصوص فرزندان خواهد بود.
سوالاتی که معمولا هنگام مصاحبه پرسیده می شود

    پیش زمینه شما(کودکی، تحصیلات، کار، محل درآمد، مسکن، اوقات فراغت، خانواده)
    آیا قبلا همسری داشته اید؟
    کی شما و همسرتان اولین بار با یکدیگر ملاقات کردید؟
    چگونه تماستان را با یکدیگر حفظ می کنید؟
    کی برای اولین بار به عنوان زوج محسوب شدید؟
    با چه زبانی با یکدیگر صحبت می کنید؟
    در صورتی که قبلا با هم زندگی کرده اید مکان ها و مدت آن را ذکر کنید.
    برنامه های آینده شما در مورد کار، فرزند، تحصیلات و غیره جیست؟
    اطلاعات مربوط به خانواده خود و همسرتان را بنویسید(اقوام درجه اول)
    درآمد شما از کجا تامین میشود و حقوق شما چقدر است؟
    هزینه های مسکن و دیگر مخارج شما چقدر است؟
    مسکن شما چند اتاق دارد و متراژ آن چقدر است؟
در صورتی که پاسخ منفی گرفتیددر صورتی که اداره مهاجرت به تقاضای اقامت شما پاسخ منفی بدهد می توانید تا پیش از سه هفته بعد از تاریخ دریافت تصمیم اقدام به درخواست تجدید نظر نسبت به پرونده کنید. اداره مهاجرت موظف خواهد بود دوباره پرونده شما را بررسی کند.
هنگام درخواست تجدید نظردرخواست تجدید نظر به صورت یک نامه خواهد بود که در آن موارد زیر باید ذکر شود:   بنویسید که نسبت به چه پرونده ای اعتراض دارید و چه تغییری باید پیدا کند   نام ، شماره شناسنامه، شماره پاسپورت تاریخ تولد، آدرس و شماره تلفن خود را ذکر کنید   حتما نامه را با نام خود امضا کنید  درخواست تجدید نظر را به دفتری در اداره مهاجرت که تصمیم قبلی را اخذ کرده ارسال کنیددر صورتی که اداره مهاجرت مجددا پاسخ منفی داد:در صورتی که اداره مهاجرت همچنان به تصمیم خود پایبند بود میتوانید به یکی از دادگاههای مهاجرت سوئد(در شهرهای استکهلم، گوتنبرگ و مالمو) مراجعه کنید. هر یک از دادگاههای مذکور مسئول بررسی پرونده های خاصی هستند.














برچسب‌ها:
نوشته شده در پنجشنبه 19 بهمن 1396 ساعت 11:12 توسط : غلام | دسته : | 21 بازدید
  • []

  •  شرایط مهاجرت به کانادا با جدیدترین قوانین اقامت
    مهاجرت به کانادا,اقامت کانادا,آخرین قوانین مهاجرت به کانادادر صورتی که قصد مهاجرت به کانادا و یا تمدید اقامت کانادا را دارید باید از نظر اداره مهاجرت کانادا واجد شرایط مهاجرت به کانادا باشید.از سوی دیگر باید به دنبال برنامه مهاجرتی باشید که با شرایط شما همخوانی داشته باشد.هر فردی میتواند برای کار,تحصیل,بازدید از خانواده و یا اقامت دائم کانادا درخواست دهد.اما درخواست دادن دلیلی بر قبول درخواست و تایید شرایط شما نیست.شما باید بتوانید با در نظر گرفتن شرایط اقتصادی,تحصیلی و تخصصی خود یکی از برنامه های مهاجرتی کانادا را انتخاب و از آن طریق برای اخذ شهروندی کانادا و یا اقامت آن اقدام کنید.البته سعی کنید در این راه با استفاده از تجربه و تخصص یکی از دفاتر مهاجرتی قدم بردارید.هر اشتباهی از سوی شما ممکن است دلیلی برای رد شدن درخواستتان باشد.در هنگام مصاحبه و یا تکمیل فرم معمولا سوالاتی در زمینه سن, میزان تسلط شما به زبان, تعداد اعضای خانواده, میزان تحصیلات, تجربه و یا تخصص کاری, میزان سرمایه و یا درآمد ماهیانه و ..از شما پرسیده میشود.

    مزایا اقامت کانادا و مسئولیت های مقیم کانادابا توجه به شرایط فوق العاده کانادا در زمینه اقتصاد,بهداشت و امکانات تحصیلی ,این موضوع که کانادا بهترین محل برای اقامت و زندگی میباشد غیر قابل انکار است.دولت کانادا علاوه بر برقرای شرایط ایده آل در داخل مرز های خود , با توجه به اعتبار پاسپورت کانادایی توانسته در سطح بین الملل نیز شرایط خوبی برای شهروندان خود ایجاد کند.از جمله مزایای اقامت کانادا این است که افرادی که تابعیت کانادا دارند و پاسپورت این کشور را دریافت کرده اند, دارای پاسپورت قدرتمندی هستن و میتوانند به بیش از 100 کشور جهان بدون ویزا سفر کنند.انتقال کسب و کار و بیزینس شما بر اساس توافقنامه NAFTA به آمریکا یکی دیگر از مزایای اقامت کانادا میباشد.میتوانید برای آشنایی بیشتر با مزایای اقامت کانادا, مقاله آشنایی با مزایای اقامت در کانادا را مطالعه کنید.هر فردی در هر جامعه ای مسئولیت ها و وضایفی بر عهده دارد.مهمترین وظیفه هر فرد در هر جامعه ای رعایت قوانین, احترام به حقوق دیگران و سازگاری با شرایط جامعه است.کانادا نیز از این شرایط مستثنا نیست و مهاجرین نیز موظف به اجرای قوانین و نظم در جامعه میباشند.باید به این موضوع توجه کنید که ارتکاب جرم میتواند زمینه لغو اقامت شما را فراهم کند.مجوز سفر الکترونیک یا ETAمهاجرت به کانادا,اقامت کانادا,آخرین قوانین مهاجرت به کانادا اتباع خارجی که دارای معافیت ویزای کانادا هستند باید برای پرواز به کانادا و جابجایی در این کشور یک مجوز سفر الکترونیک (ETA) داشته باشند.افرادی که شهروند آمریکایی باشند و یا ویزای معتبر کانادا را داشته باشند شامل معافیت ویزای کانادا میشوند و باید این مجوز را تهیه کنند.شهروندان کانادایی, شهروندان دو ملیتی, دارندگان اقامت دائم کانادا نمیتوانند برای ETA درخواست دهند.شما باید برای دریافت این مجوز الکترونیک قبل از رسیدن به مقصد اقدام کنید.به طور معمول دریافت این مجوز چند دقیقه بیشتر طول نمیکشد.اما در برخی موارد میتواند تا چند روز هم طول بکشد.

    برنامه ورود سریع یا  Express Entry کانادایکی از برنامه های جدید ارایه شده توسط اداره مهاجرت کانادا برای مهاجرین میباشد که در ماه ژانویه سال ۲۰۱۵ استارت خورده است.این برنامه که در سال ۲۰۱۶ هم ادامه خواهد داشت با توجه به نیازهای حال حاظر کانادا و در زمینه کار و تامین نیروی کار میباشد.در این طرح هم مانند طرح های دیگر سیستم بر اساس امتیاز بندی میباشد.تفاوت این طرح با برنامه های دیگر دو مرحله ای بودن سیستم امتیاز ها میباشد.به این صورت که پس از بررسی پرونده و شرایط شما و رسیدنتان به حداقل امتیاز، در مرحله دوم برای انتخاب بهترین نیرو امتیازات شما در کنار دیگر متقاصیان قرار میگیرید تا متقاضی که شرایط بهتری دارد انتخاب شود.

    مهاجرت به کانادا,اقامت کانادا,آخرین قوانین مهاجرت به کانادادولت کانادا این برنامه را با توجه به مزایا دو طرفه در نظر گرفته است.سرعت اخذ اقامت کانادا از طریق این برنامه یکی از مزایا آن برای مهاجران است.در ادامه به تعدادی از مزایای این طرح برای دولت کانادا و مهاجران اشاره شده است :این طرح اجازه دسترسی کارفرماهای کانادایی به بانک اصلاعات مشاغل کانادا را میدهد.این موضوع باعث میشود تا کارفرما نقش مستقیمی در جذب نیرو ایفا کند و بهترین نیرو را انتخاب کند.
        این طرح به عنوان آسان ترین و سریع ترین طرح مهاجرت به کانادا معرفی میشود.
        جذب نیرو های متخصص و فنی با توجه به شرایط بازار کار هر یک از استان های کانادا
        قابلیت به روز کردن فرم درخواست ویزادرخواست ویزا برای کار آفرینییکی از برنامه های مهاجرتی برای ورود به کانادا, ویزای کانادا از طریق کار آقرینی است.اداره مهاجرت کانادا که هر ساله شرایط مهاجرت به کانادا با جدیدترین قوانین اقامت در این کشور را اعلام میکند در این مورد نیز برنامه ای با توجه به پتانسیل کارآفرینان مهاجر, که توانایی ایجاد و ساخت یک کسب کار را دارند در نظر گرفته است.کسب و کار های نوین میتواند زمینه ایجاد اشتغال برای شهروندان کانادایی الاصل را فراهم کند.حضور کارآفرینان مهاجر میتواند باعث به وجود آمدن شرایط رقابت در بازار کار در کانادا شود.این موارد باعث ایجاد یک جریان مثبت در اقتصاد و صنعت کانادا میشود.اگر شما هم ایده یه کسب و کار جدید و نوآورانه را در سر دارید میتوانید از طریق ویزای خود اشتغالی کانادا برای زندگی در این کشور اقدام کنید.در صورتی که شما بتوانید برای ایده و طرح خود, حمایت یکی از سازمان ها و یا یک سرمایه گذار کانادایی را داشته باشید,مطمئنا راه آسان تری برای مهاجرت به کانادا خواهید داشت.دلایل بسیاری وجود دارد که کانادا را به عنوان بهترین مکان برای ایجاد کسب و کار معرفی میکنند :    برتری و موفقیت کانادا در زمینه تحقیقات و پژوهش
        مالیات کم و هزینه های پایین راه اندازی کسب و کار
        اقتصاد قوی
        انتخاب مهاجران بر اساس یکی از برنامه های : نیروی متخخص فدرال، نیروی فنی و متخصص و یا جدب افرادی که حداقل به مدت یک سال در کانادا درس خواندن و یا کار کردن.مهاجرت به کانادا,اقامت کانادا,آخرین قوانین مهاجرت به کانادابرای مهاجرت از طریق خود اشتغالی دسته های شغلی نیز تعریف شده است.این به این معناست که شما حتما برای استفاده از این برنامه نیازی به طرح و ایده ای نوآورانه و دست اول ندارید.مهمترین دسته بندی این لیست, خود اشتغالی از طریق ورزش, خود اشتغالی از طریق فعالیت های فرهنگی, خوداشتغالی از طریق خرید و مدیریت یک مزرعه میباشد.نحوه بررسی درخواست شما برای این برنامه نیز مانند روش های دیگر از طریق امتیاز بندی است.شما باید در این برنامه حداقل امتیاز یعنی 30 امتیاز از 100 امتیاز را کسب کنید.آیتم هایی که برای امتیاز دادن و بررسی شرایط شما در نظر میگیرند عبارتند از : تسلط به زبان,تخصص و تجربه,تاهل و تجرد, میزان تحصیلات و ... میباشد.همچنین شما باید بتوانید ثابت کنید که از این راه میتوانید هزینه زندگی در کانادا را برای خود و خانواده تان را تامین کنید.





    مزایای تحصیل در کاناداسیستم آموزش و تحصیل در کانادا به صورتی کاملا مدرن و پیشرفته میباشد.برای تایید این موضوع میتوانید نگاهی به رده بندی هر ساله برترین دانشگاه های جهان بیاندازید.سهم کانادا در این رده بندی, 5 دانشگاه در میان 100دانشگاه برتر جهان است.این موضوع نشان دهنده سطح بالای آموزش و تحقیقات در این کشور میباشد.سیستم آموزشی کشور کانادا شهرت جهانی دارد و هر ساله متقاضیان بسیاری را از سرتاسر دنیا جذب می کند.در میان کشورهای پیشرفته دنیا، افراد هیجده تا بیست و یک ساله ی کانادایی بیشترین نرخ ثبت نام در دانشگاه را دارند.مهاجرت به کانادا,اقامت کانادا,آخرین قوانین مهاجرت به کاناداهزینه ی تحصیل در کانادا نسبتاً پایین است.یکی از علل آمار بالای ثبت نام در دانشگاههای کانادا هزینه ی پایین دانشگاه های این کشور نسبت به سایر کشورهای پیشرفته است.هزینه تحصیل و شهریه ی دانشگاه های کانادا از هزینه و شهریه ی دانشگاه های آمریکا ،انگلیس و استرالیا پایین تر است.این موضوع را میتوانید با یک جستجوی ساده در اینترنت متوجه شوید.برای پذیرش در این دانشگاه های کانادا باید از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنید.سعی کنید درخواستتان را با کمک و یا مشاوره با یکی از دفاتر معتبر اعزام دانشجو ارسال نمایید.اما در مرحله اول قبل از هر اقدامی نگاهی به لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم بیاندازید تا در آینده مشکلی در زمینه مدرکتان برای کار و یا ادامه تحصیل به وجود نیاید.

    شرایط کار و زندگی در کانادا

    کانادا از جمله کشور هایی از که فرصت های شغلی در آن زیاد است.البته مانند هر جای دیگر دنیا شرط اول پذیرش در هر شغلی تخصص و تجربه و یا تحصیلات میباشد.دولت کانادا با استفاده از برنامه های بلند مدت خود توانسته فرصت های شغلی فراوانی را برای شهروندان و یا مهاجران فراهم کند.یکی دیگر از دلایل زیاد بودن فرصت های شغلی در کانادا, هم مرزی با آمریکا میباشد.به دلیل هم مرز بودن این دو کشور و مهاجرت جوانان کانادایی به آمریکا نیاز به نیروی کار در کانادا بیشتر از کشورهای همسایه میباشد.این موضوع باعث میشود که احتمال اشباع شدن بازار کار کانادا در سال های نزدیک بسیار کمتر از سایر کشورهای مهاجرپذیر مانند استرالیا باشد.این در صورتی است که در سایر کشورهای پیشرفته علت کمبود نیروی کار اغلب فقط کاهش زاد و ولد و افزایش بازنشتگی هاست.کانادا در زمینه دستمزد های نیز استاندارد بالایی دارد.کانادا در این زمینه در بین 10 کشور برتر دنیا میباشد.با توجه به نرخ 10 دلار برای هر ساعت کاری,شما میتوانید با توجه به هزینه های زندگی در کانادا, یک زندگی با شرایط نسبتا خوب را در کانادا داشته باشید.البته این موضوع بسته به نوع سبک زندگی و مخارج شما دارد.کانادا به عنوان یکی از بزرگترین کشورهای دنیا و همچنین پهناورترین کشور قاره آمریکا به محل خوبی برای زندگی نژاد ها و فرهنگهای مختلف از سراسر دنیا تبدیل شده است.دولت کانادا توانسته با استفاده از قوانین و زمینه سازی برای رشد فرهنگ عمومی شرایط ایده آلی از نظر امنیت و فرهنگ عمومی به وجود آورد.برای آشنایی بیشتر با زندگی در کانادا و شهر های مختلف آن میتوانید مقاله زندگی در کانادا و آشنایی با شهرهای آن برای مهاجرت به کانادا را مطالعه نمایید.

    مهاجرت به کانادا,اقامت کانادا,آخرین قوانین مهاجرت به کانادا

    خدمات درمانی و پزشکی در کانادا

     سیستم خدمات درمانی و پزشکی نیز مانند خدمات دیگر دولت کانادا در سطح بالایی قرار دارد.دولت کانادا با استفاده از درآمد حاصله از طریق مالیات هزینه های پزشکی و درمانی شهروندان خود را پوشش میدهد.خدمات درمانی و پزشکی در کانادا به صورت رایگان به شهروندان و افرادی که اقامت دائم کانادا را دارند ارائه میشود.در ارائه خدمات درمانی تفاوتی میان یک شهروند کانادایی الاصل و یک مقیم کانادا وجود ندارد.در کنار این مزایای فوق العاده کشور کانادا برای افرادی که نیاز به مساعدت و کمک هزینه دارند نیز خدماتی ارائه میدهد و از آنها حمایت میکند.این کمک هزینه ها میتواند در قالب فرزندان,سالمندان,بیمه بیکاری و غیره باشد.یکی دیگر از مواردی که در کانادا در زمینه درمان و بهداشت اهمیت دارد, کارت بهداشت است.شما باید به محض اینکه وارد کانادا میشوید برای دریافت کارت بهداشت کانادا اقدام کنید.در اکثر استان های کانادا شما بعد از اقدام برای کارت بهداشت و دریافت کارت, میتوانید از خدمات آن استفاده نمایید.اما در برخی از استان ها سه ماه بعد از دریافت کارت میتوانید از خدمات آن بهره ببرید.دقت کنید که همه اعضای خانواده باید کارت بهداشت را دریافت نمایند.برای دریافت این کارت باید از طریق اداره بهداشت استان اقدام نمایید.در ادامه لیستی از سایت های خدمات آنلاین برای دریافت کارت بهداشت در هر 13 استان کانادا را مشاهده میکنید که با استفاده از آنها میتوانید قبل از ورود به کانادا برای دریافت کارت بهداشت اقدام کنید.
















    برچسب‌ها:
    نوشته شده در چهارشنبه 18 بهمن 1396 ساعت 13:28 توسط : غلام | دسته : | 20 بازدید
  • []


  • چگونه یک سایت را راه اندازی کنیم

    دقت کرده اید که تجارت الکترونیک از لحاظ اقتصادی به صرفه و باارزش تر از آگهی ها دمده کنونی شناخته شده است
     پاکت نامه در طراحی ست اداری به چه شکل توضیح داده می شود ودر آن چه تذکراتی می بایست درنظرگرفته شود

    در ابتدا به تعریف پاکت نامه در طراحی ست اداری می پردازیم

    اندازه پاکت نامه در طراحی ست اداری عموما متناسب با ابعاد سربرگ (A4) تعیین می گردد. بهتر است سفارش طراحی ست اداری

    کشف آخرین تب‌های بسته شده در مرورگر


    یکی از مزیت خوب کروم و دیگر مرورگرها، نمایش صفحه ها وب در تب‌های متفاوت می باشد

    اولین ماشین عمل جراحی دارای حس لامسه در جهان

    محققان کالج دیکین ایالت استرالیا با همکاری "محسن مرادی دالوند" از کالج هاروارد و سازمان ماشین های هوشمند تحقیق هاو نوآوری (ICERI) ریشه کنی بیماری اچ ای وی نزدیک است

    شخصی انگلیسی احتمان می رود نخستین  فرد مرد در جهان است

    ورزش از ایجاد چربی در بدن جلوگیری می کند

    دکتران دانشگاه فلوریدا گفته اند که در حین انجام تمرین ها ورزشی، هورمونی که در بدن ترشح می شود و به سوخت لیپید بدن کمک می کند، ازشکل گیری آن نیز جلوگیری به عمل در میاورد

     با جالب ترین رستوران های جهان آشنا شوید
     گام هایی محکم برای برپایی تشریفات عروسی
    چگونه می توان تعمیرات لپ تاپ را به مرحله اجرا در اورد تونل طبیعی علي صدرکه در منطقه همدان: یکی از شگفتی های طبیعی جهان است شما به ته کشورمان ورود کرده اید

     

    ورود  به جنگل حرا با مزه شوریده و باق لوا

     

    کهن ترین مدرک ایران كتیبه های میخی پادشاه بزرگ ایرانی داریوش نام این ناحیه را «ماكا» مینامند. بعد از اسلام این سرزمین «مكران» نام گرفت كه.....

     

    برچسب‌ها:
    نوشته شده در دوشنبه 16 بهمن 1396 ساعت 10:46 توسط : غلام | دسته : | 20 بازدید
  • []


  • صفحه قبل 1 صفحه بعد
    سفارش تبليغات
    سفر به ترکیه | پاپ آپ استند نمایشگاهی | هتل و اقامت | منزل مبله شیراز | دیاگ | میز کانتر | گیت کنترل تردد | سئو سایت | پاپ آپ نمایشگاهی | فلزیاب | آگهی استخدام | فلزیاب | دستگاه فلزیاب | منزل مبله شیراز | لباس هندی | سفر به تایلند| ثبت شرکت | منزل مبله شیراز | راهنمای سفر | سفر به گرجستان | ساخت وبلاگ رایگان | دکتر نوروزیان | فلزیاب | سفر به روسیه | محمد دبیری
    X
    تبليغات